2005
Január

Cégünkről
Minőségi egyedi bútorok készítése

Minőségi egyedi bútorok készítéseCégünk családi vállalkozásban, a hagyományokra épülve 100%-ban magyar tulajdonban 0% hitelből alakult melyet az elmúlt időszakban is megőrzött.

Fontos szerepet játszott a szakma választás is az asztalos -ács szakma generációk óta a családunkban meghatározó szerepet tölt be. Már az első időktől kezdődően saját bemutatótermet tartottunk fönn.

Vállalási területünk pedig egész magyarországot lefedi. Ez a stabil családi háttér is fontos szerepet játszott a megalakulásban valamint az a felismerés, hogy magyarországon is kialakult az a polgári réteg aki ugyan nagy nyugat európai gyártók magas minőségi szintjén szeretne vásárolni de természetesen a magyar sajátosságokra jellemző áron. Így már megalakulásunkor egyértelmű volt, hogy csak ebben a szemléletben működhetünk, az általunk használt alapanyagok mindegyike rangos nemzetközi díjak tulajdonosa.

Nagyon komoly figyelmet fordítunk ügyfeleinkre, így néhány egyeztetés után pontosan tudjuk milyen bútor lenne számára az ideális, mekkora hely áll rendelkezésre, a bútorok maximális térkihasználása mellett a megfelelő ár kialakítására is nagy hangsújt fektetünk. Nálunk minden bútor személyre szabva készül.

Bútorkészítéssel kapcsolatos oldalunk:  www.nkara.hu
2008
Szeptember

Vendéglátó és élelmiszeripari tálaló, és csomagolóeszközök forgalmazása.

Vendéglátó és élelmiszeripari tálaló, és csomagolóeszközök forgalmazása.A bútorgyártás mellett felismerve a magas színvonal és biztos beszállítói háttér és a megfelelő ár-érték arányú termékek iránti igényt belefogtunk az éttermek, pizzériák, kifőzdék vendéglátóipari termékekkel történő kiszolgálásába, melynél szintén nagy hangsúlyt fektettünk a megfelelő minőségű termékek beszerzésére és ezáltal a biztos, folyamatos kiszolgálásra.

Termék kínálatunkban megtalálhatóak: műanyag pohár, pizzakarton, műanyag kés, műanyag villa, műanyag kanál, műanyag tányér, 1-2 részes tányér, 1-2 részes menübox, 1-3 részes menütányér, service tányér, gyrostál, kerektál, gulyás tál, variatál, éttermi szalvéta, papírtálca, műanyag evőeszköz, nylon tasak, nylon zsák, habdoboz, nylon szatyor, pizzadoboz, parti pohár, party tányér, italautomatás pohár.

Továbbá már megtalálhatóak a Whirlpool professzionális és ipari termékei: ipari légkeveréses sütő, pizzasütő, víztisztító, nagy konyhai mosogató és mosogatógép, jégkockakészítő, ipari hűtőszekrény és fagyasztószekrény. Folyamatosan bővülő termék kínálatunknak és egyedi gyártású bútorainknak köszönhetően megrendelőink közt közel száz étterem, büfé, pizzéria található illetve több száz elégedett ügyfelünk otthonában található egyedi N'Kara gyártású bútor vagy bútorcsalád.

Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink közt tudhatjuk.
Üdvözlettel: Erdős János N'Kara Gastro System Kft.

Termékeinkből